Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Pure Plain Vodka

Vodka este probabil cel mai vechi și, cu siguranță, cel mai simplu și pur spirit al lumii. Cu originile sale pierdute în ceața timpului și foarte dezbătute de distilarea vodcă poloneză și rusă, cu siguranță datează din cel puțin vârsta mijlocie. Puritatea sa simplă și aroma în mare măsură neutră o fac o capabilă esențială în orice trusă de barman, o componentă fundamentală în nenumărate rețete de cocktail-uri din întreaga lume. Cu toate acestea, în patria sa, este savurat servit rece și înghețat ca aperitiv, digestiv, cu mâncare, în sărbătoare sau pentru aproape orice altă ocazie imaginabilă.

17 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.