Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Disponibilitate

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Vin

Where is made

Primele urme de vin cunoscute sunt din Georgia (c. 6000 î.e.n.), Iran (Persia) (c. 5000 î.e.n.) și Sicilia (c. 4000 î.e.n.), deși există dovezi despre o băutură alcoolică similară consumată mai devreme în China ( c. 7000 î.Hr.). Vinul a ajuns în Balcani până în 4500 î.Hr. și a fost consumat și sărbătorit în Grecia antică, Tracia și Roma.

How is made

Vinificația este producția de vin, începând cu selecția fructului, fermentarea acestuia în alcool și îmbutelierea lichidului finit. Istoria producției de vin se întinde de-a lungul mileniilor. Știința vinului și a vinificației este cunoscută sub numele de enologie. Un vinificator poate fi de asemenea numit vinător. Cultivarea strugurilor este viticultura și există multe soiuri de struguri.

Fact

Hipocrate (c.460 - c. 370 î.Hr.), cunoscut și ca „părintele medicamentului”, a folosit vinul în multe dintre remediile sale înregistrate. El a folosit-o pentru febrile inferioare și ca antiseptic general. Era un remediu pe care-l folosea deseori pentru pacienții săi bolnavi.

178 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.