Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Spirits

Where is made

In Europa, băuturile spirtoase tradiționale sunt clasificate într-una din cele 46 de categorii definite și se conformează practicilor tradiționale și precise. In afară de categoriile internaționale de brandy, gin, lichior, rom, vodka sau whisky, au fost produse în Europa un număr mare de băuturi spirtoase, cum ar fi de fructe, cidru, aquavit, pastis, anis, sambuca sau advocat. Ele reprezintă complexitatea sectorului european de băuturi spirtoase, al cărui succes își are rădăcinile în tradiția și sistemele de producție calitativă.

How is made

Băuturile spirtoase sunt produsul băuturilor fermentate distilate, precum vinul și berea. Deci, dacă distilați vinul și berea, veți obține respectiv brandy și whisky. Există trei etape principale ale producției de spirit: fermentație, distilare și post-distilare.

Fact

Termenul „spirite” se poate referi la o mulțime de lucruri: lucrurile pe care nu trebuie să le pierzi în perioadele grele. Fiintele cu care negociați după ce v-ați mutat accidental într-o casă bântuită. Și, da, sticle de alcool care alimentează energia.

88 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.