
Where is made
In Europa, bฤuturile spirtoase tradiศionale sunt clasificate într-una din cele 46 de categorii definite ศi se conformeazฤ practicilor tradiศionale ศi precise. In afarฤ de categoriile internaศionale de brandy, gin, lichior, rom, vodka sau whisky, au fost produse în Europa un numฤr mare de bฤuturi spirtoase, cum ar fi de fructe, cidru, aquavit, pastis, anis, sambuca sau advocat. Ele reprezintฤ complexitatea sectorului european de bฤuturi spirtoase, al cฤrui succes îศi are rฤdฤcinile în tradiศia ศi sistemele de producศie calitativฤ.
How is made
Bฤuturile spirtoase sunt produsul bฤuturilor fermentate distilate, precum vinul ศi berea. Deci, dacฤ distilaศi vinul ศi berea, veศi obศine respectiv brandy ศi whisky. Existฤ trei etape principale ale producศiei de spirit: fermentaศie, distilare ศi post-distilare.
Fact
Termenul „spirite” se poate referi la o mulศime de lucruri: lucrurile pe care nu trebuie sฤ le pierzi în perioadele grele. Fiintele cu care negociaศi dupฤ ce v-aศi mutat accidental într-o casฤ bântuitฤ. ศi, da, sticle de alcool care alimenteazฤ energia.