Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Termeni si conditii

1. Definitii si Termeni

Suntem distribuitori de bauturi alcoolice.Produsele noastre sunt destinate tuturor tipurilor de clienti.

Liquid.ro este operat de societatea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, cu sediul in : Municipiul Constanta, INCINTA PORT POARTA 1, NR. CADASTRAL 21251, Judet: Constanta, inscrisa in Registrul Comertului : Nr inr RC/an: J13 /859 /19.02.2019, Cod TVA RO33887090. Atat accesul pe site cat si cumpararea produselor constituie acordul implicit de respectare a termenilor si conditiilor regasite in prezentul document,cu efectele si consecintele acetuia.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand continutul acestui acord,fara notificarea utilizatorilor ce vor avea permanent acces la ele,pentru a le putea verifica.

Site - Domeniu Liquid.ro si subdomeniile acestuia.

Continut are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis Membrilor sau Clientilor sai de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL Membrului sau Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sau alte date privilegiate ale acesteia.

Vanzator – societatea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda

Serviciu - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Site-ului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.

Client - Persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Membru accesul la zone restrictionate ale Site-ului prin care se face accesul la Serviciu.

Membru – Persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut si Serviciu, ulterior crearii Contului de Membru.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, dcare urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator

Document - prezentele Termeni si Conditii

Contract la distanta – contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator persoana fizica, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Cumparatorului, conform definitiei cuprinse in OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Newsletter / Alerta - mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre  A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile, care pot fi actualizate, modificate si completate unilateral de catre Vanzator in mod periodic. In cazul unor neintelegeri, se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul efectuarii comenzii.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.liquid.ro.

2.4. Prin folosirea Site-ului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului intre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sau oricarui tert cu care A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Membrul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document va trimite un e-mail pe adresa hello@liquid.ro cu precizarea ca:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc)

2.5.2. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sau sa foloseasca legaturile din Continutul primit de la A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL destinate acestui scop.

2.7. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

2.8. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL.

3.3. Orice Continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL cu referire acel Continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.

3.5. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact pentru Clienti si Membri

4.1. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL  sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL  se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunturi pe site.

4.5. Clientul declara in mod expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL in comunicarile sale cu Clientul.

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL prin modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunturi pe site.

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Modificarea optiunii cu privire la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite (in partea de jos a e-mail-ului in sectiunea „Click aici pentru dezabonare”), acolo unde aceasta optiune este tehnic posibila;

5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte, folosind pagini din zonele restrictionate, in cadrul Contului individual al Membrului, de pe www.liquid.ro .

5.3.3. Prin contactarea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL la datele de mai sus si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Document si se aplica doar ulterior transmiterii intentiei de renuntare.

5.5. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener comercial al A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

6. Politica de confidentialitate

6.1. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea Comenzilor catre acesta (A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL conditioneaza de confirmare scrisa sau telefonica expedierea primei comenzi pentru un Cont nou, pentru conformitatea datelor);
 • ulterior validarii Comenzii, pentru transmiterea de informatii privind Bunurile/Serviciile, perioadele de livrare, anulari sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda sau un Contract, la Serviciile sau Bunurile achizitionate de catre acesta;
 • pentru a facilita accesul acestuia la Serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic (e-mail) si/sau telefonic (apel telefonic, SMS);
 • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001. De asemenea, prin crearea Contului fiecare Membru sau Client si-a dat acordul ca A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sa transmita datele sale cu caracter personal catre partenerii contractuali ai A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, in vederea prelucrarii respectivelor date. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
 • b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6.2. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la Site si pot fi folosite de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL  pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Membrilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale Documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si/sau al eventualilor terti cu care A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

Politica de utilizare Cookie-uri

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului). Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumpărături”. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online si istoricul cosului de cumparaturi. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ajuta la intelegerea modalitatii in care un utilizator beneficiaza de www.liquid.ro, permitand imbunatatirea structurii si continutului dar excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL foloseste doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe (fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei/browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web, incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

O vizita pe www.liquid.ro poate plasa: Cookie-uri de performanta a site-ului, Cookie-uri de analiza a vizitatorilor, Cookie-uri pentru geotargetting, Cookie-uri de inregistrare, Cookie-uri pentru publicitate sau Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator si sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele. In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-urile sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale www.liquid.ro. Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile; dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor:

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Acces adaptat pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidentialitate Cookie-urile NU sunt virusi si folosesc formate tip plain text; nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Intrucat cookie-urile pot fi folosite pentru scopuri negative deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, fiind folosite ca o forma de Spyware (spionaj privind activitatea consumatorului), multe produse anti-spyware marcheaza cookie-urile in mod constant pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookie-urilor pe servere. Este foarte important ca Utilizatorul / Membrul / Clientul sa aleaga metoda cea mai potrivita de protectie a informatiilor personale si sa:

 • Particularizeze setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru acesta al securitatii utilizarii cookie-urilor.
 • Seteze termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Ia in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchide browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
 • Instaleze si sa actualizeze constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Se recomanda actualizarea programelor de navigare in mod constant, pentru ca multe dintre atacurile bazate pe cookie-uri se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului.

6.3. Clientul / Membrul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru Document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

6.4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii Comenzilor, Contractului si/sau Contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin solutia integrata MobilPay prin intermediul societatii Netopia S.R.L.; Netopia S.R.L. este furnizorul A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. Alte metode de plata sunt transferul bancar sau plata la livrare.

6.7. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului/Membrului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

6.8. Politica de confidentialitate A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului.

6.9. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.10. Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.11. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, Netopia S.R.L. are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei Comenzi emise, Comenzi anulate, Contract, Contract anulat sau al unui Contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

6.12. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL garanteaza ca datele personale ale unui Membru/Client, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.13. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la Serviciu

7.1.1. Accesul la Serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont pe site.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la Serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

7.1.3. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul Clientului la Serviciu si campanii marketing (de a nu-l include in campania de promovare si fidelizare, de a-i permite sa comande doar cu plata in avans, etc) precum si dreptul de a anula comenzile deja plasate, in cazul in care considera ca, in baza comportamentului avut de catre Client (plasarea si refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, plasarea de comenzi care ulterior sunt anulate sau modificate cu exceptia cazurilor permise de la art. 7.3.7, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala etc), accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

7.1.5. In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu. Daca exista comenzi plasate din conturile suspendate sau anulate, acestea vor fi anulate automat.

7.1.6. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL poate anula / refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, in urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului a tranzactiei;
 • furnizarea de date incomplete sau incorecte de catre Client;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.liquid.ro, societatii A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si /sau partenerilor sai;
 • Clientul foloseste Serviciul intr-un mod neconform uzantelor normale si bunei-credinte sau isi exercita drepturile in scopul de a vatama sau pagubi A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL ori intr-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte;
 • livrari consecutiv esuate din culpa Clientului;
 • alte motive justificate (de ex. : plasarea si renuntarea nejustificata la mai mult de trei comenzi intr-un interval de 30 zile).

7.2. Bunuri si servicii

7.2.1. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL poate publica pe Site informatii despre Bunuri, Servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Bunurile si/sau Serviciile achizitionate prin intermediul Serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

7.2.3. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL poate limita capacitatea de achizitionare a unor Bunuri sau Servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.

7.2.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA conform legislatiei in vigoare.

7.2.5. Facturarea Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. Dupa efectuarea comenzii, Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura proforma pentru Bunurile si Serviciile comandate. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura fiscala aferenta Comenzii, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii atat in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de email mentionata de Cumparator in contul sau, cat si in format tiparit impreuna cu Bunurile si/sau Serviciile comandate. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii ale facturilor emise decat in limitele precizate.

7.2.6. Plata Bunurilor si/sau a Serviciilor achizitionate prin intermediul Serviciului se poate face atat online cu cardul, prin transfer bancar cat si la livrare catre curier numai in numerar.

7.2.7. In cazul platilor online cu cardul, . A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

7.2.8. Plata prin transfer bancar sau in numerar la livrare (la curier) sunt disponibile doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse. Pentru produsele livrate direct de la Producator (in acest caz se va mentiona expres la descrierea produsului pe site) sau comanda este in valoare mai mare de 1000 lei, comenzile se achita doar in avans prin plata on line.

7.2.9. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea . A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

7.2.10. In imaginile Bunurilor si/sau Serviciilor . A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza si in imagine.

7.2.11. In cazul putin probabil cand . A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail sau telefon Clientul, oferindu-i una dintre alternative:

a. anularea comenzii

sau

b. scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat.

7.2.12. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site include Taxa de timbru verde. In cazul in care Membrul/Cumparatorul doreste sa solicite detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, aceasta va contacta Vanzatorul la adresa de email hello@liquid.ro.

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de Bunuri si/sau Servicii comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, ofertele fiind limitate in timp (dupa perioada indicata nu se mai pot plasa comenzi si articolele nu mai sunt vizibile pe www.liquid.ro). Pretul afisat pe site la momentul efectuarii Comenzii nu se va modifica, fiind ferm. Pentru o oferta care a expirat nu mai pot fi plasate comenzi.

7.3.2. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata printr-una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

7.3.3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii, denumita in cadrul acestui Document si Comanda emisa. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. De asemenea, prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

7.3.4. Contractul la distanta este considerat incheiat de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL atunci cand Comanda plasata de catre Client este confirmata electronic de A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, in urma receptiei tuturor produselor (dpdv cantitativ si calitativ) din acea comanda de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL (direct sau prin subcontractori). Mai mult, inainte de a valida comanda Clientului si inainte de a expedia produsele, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat de A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL (telefonic sau e-mail), pentru a obtine confirmarea personala de catre Client a datelor sale de identificare si livrare. Clientii accepta ca A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu poate fi fortat sa valideze/livreze Bunuri si/sau Servicii catre persoane care nu au confirmat datele de livrare si identificare.

7.3.5. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL va denunta unilateral si va anula automat Comanda efectuata de catre Client, cu o notificare prealabila adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • 7.3.5.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • 7.3.5.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, in cazul platii online;
 • 7.3.5.3. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • 7.3.5.4. activitatea Clientului pe site produce si/sau poate produce daune de orice natura A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si/sau partenerilor acesteia;
 • 7.3.5.5. doua livrari consecutive, esuate;
 • 7.3.5.6. pentru alte motive obiective.

7.3.6. In cazul in care Clientul renunta la o Comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL in maximum 14 zile de la data la care A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL a luat la cunostinta de acest fapt.

7.3.7. In cazul in care unele Bunuri si/sau Servicii comandate de catre Client printr-o Comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maximum 14 zile de la notificarea Clientului. In aceasta situatie, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL are dreptul de a oferi, suplimentar fata de rambursarea sumelor platite in avans, livrare gratuita pentru urmatoarea Comanda standard (maximum 3 kg).

7.3.8. O Comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului, trimisa in scris printr-un e-mail la hello@liquid.ro, mentionand clar solicitarea si numarul Comenzii:

a. Clientul renunta la un produs si notifica Vanzatorul inainte de expedierea Comenzii

b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o Comanda, produs ce se afla intr-o campanie activa la momentul solicitarii suplimentarii Comenzii

c. Modificarea adresei de livrare

d. Cumularea Comenzilor (valabil doar pentru Comenzile cu plata la livrare) cu perioade de livrare apropiate (maxim o zi diferenta a ultimei zile din interval). In situatia cumularii unei comenzi, Comanda initiala se anuleaza si statusul acesteia va aparea ca fiind "comanda anulata", iar produsele aferente comenzii anulate se vor adauga in Comanda cu care se solicita cumularea.

e. Modificare date pentru facturare. Pentru facturile emise deja nu se pot efectua modificari privind persoana juridica/fizica (inlocuire cu o noua persoana), doar corecturi (ale denumirii/nume, date contact etc).

7.3.9. Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar a contravalorii acestora.

7.3.10. In cazul in care un Client/Membru isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe Site, toate Comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client/Membru inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

7.3.11. La orice Comanda plasata Clientul/Membrul este obligat sa verifice si sa accepte cadrul contractual. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

7.4. Comanda telefonica

7.4.1. Clientul / Membrul nu poate efectua Comenzi telefonice. Clientul / Membrul nu poate solicita modificarea Comenzii la telefon.

7.5. Contract si finalizare

7.5.1. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL va emite si transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea Bunurilor/Serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare.

7.5.2. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla Comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii conform legislatiei in vigoare si va putea fi descarcata in format .pdf din contul Membrului.

7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, devine Contract onorat.

7.5.4. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul Document.

7.5.5 In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe verso AWB) si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si curierul la momentul primirii coletului, telefonic sau prin e-mail catre adresa hello@liquid.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc). Daca Clientul nu a facut constatarea in prezenta curierului acesta NU mai poate invoca diferentele.

7.6. Transport

7.6.1. Livrarea catre Client/Membru a Bunurilor si Serviciilor achizitionate de la A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, este efectuata prin intermediul sistemului de curierat rapid sau prin preluare de catre Client/Membru de la sediul A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL.

Pretul livrarii produselor practicat de A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL este de 17 RON (TVA inclus) daca coletul are greutatea de pana la 3 (trei) kg, crescand proportional cu greutatea coletului cu 1 RON/fiecare kilogram suplimentar. Pretul serviciilor de livrare se calculeaza si sunt comunicate Clientului la momentul plasarii Comenzii in functie de greutatea totala a Comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Clientul accepta in mod expres prin plasarea Comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului. Modul de impachetare si livrare este la libera alegere a A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, cu respectarea obligatiei de livrare integrala a produselor in perioada asumata.

Pentru colete voluminoase, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL L poate adauga o taxa de manevrare. Taxa include materiale suplimentare pentru protectie, transport special pentru colete voluminoase, asigurarea produselor pe durata transportului si livrare pana in fata usii locuintei.

In anumite conditii, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale). A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu poate fi obligat sub nici o forma sa ofere transport gratuit daca Clientul nu respecta conditiile standard de utilizare a serviciilor www.liquid.ro

7.6.2. Timpul de livrare al unei Comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul/Membrul accepta ca, prin cumularea a mai multe produse intr-o Comanda, din aceeasi Campanie sau din Campanii diferite, decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Ca regula, produsele dintr-o Comanda sunt livrare intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o Comanda).

Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei asumate la plasarea Comenzii (variaza intre 2 zile si 4 saptamani de la plasarea Comenzii sau de la terminarea Campaniei) si Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL va informa de indata Clientul prin E-mail oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la Comanda/produs, fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.

7.6.3. Clientul poate primi ca si oferta promotionala, livrare gratuita (aceasta oferta nu se refera la taxa de manevrare care este separat perceputa) pentru achizitia de bunuri cu valoare totala peste 300 RON, numai in anumite conditii, incluzand dar nelimitandu-se la:

a. greutatea coletului sub 3 kg

b. mentinerea comenzii in formula initiala (fara modificari/amanari)

Ofertele sunt comunicate si acceptate la momentul plasarii Comenzii. Gratuitatile nu sunt obligatorii pentru A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL. Oferirea transportului gratuit nu exclude perceperea unei taxe de manevrare pentru colete voluminoase.

7.7. Calitate si garantii

7.7.1. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL respecta prevederile legislatiei in vigoare cu privire la garantii. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun Membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client/Membru de la A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora sau, daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie, se aplica termenul mai lung. Raspunderea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Garantia presupune inlocuirea sau rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal; A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea Comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.

7.7.2. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentului-lista tiparit pe verso AWB. Clientul este obligat sa pastreze acest document-lista si sa respecte indicatiile de pe acesta. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi predate Clientului si ca un document disponibil la adresa www.liquid.ro, prin e-mail, sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet (de la caz la caz). Daca aceste informatii nu au parvenit Clientului acesta le poate obtine oricand prin solicitare telefonica sau e-mail catre hello@liquid.ro

7.8. Renuntarea la contract si returnarea produselor

7.8.1. Clientul/Membrul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 100 de zile, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri, cu exceptia celor de livrare. Potrivit prevederilor OUG nr. 34/2014, perioada de retragere/returnare expira in termen de 100 zile de la:

- ziua in care Clientul/Membrul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Clientul/Membrul comanda printr-o singura Comanda produse multiple care vor fi livrate separat;

- ziua in care Clientul/Membrul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui Bun care consta din mai multe loturi sau piese.

7.8.2. Costurile legate de returnarea Bunurilor catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL vor fi suportate de catre Client/Membru.

7.8.3. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL cu privire la decizia sa de retragere din Contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe site-ul www.liquid.ro in sectiunea Retur;

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din Contract.

7.8.4. Clientului care a notificat A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL conform art 7.8.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca Bunurile la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sau unei persoane autorizate A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sa receptioneze Bunurile, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL decizia sa de retragere din Contract. Termenul este respectat daca Bunurile sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului.

7.8.5. Clientul/Membrul A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu va putea sa returneze Bunurile achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

7.8.5.1. In cazul in care cererea de returnare are o data ulterioara perioadei de retragere de 100 de zile.

7.8.5.2. In cazul in care Bunul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, fara urme de purtare si/sau deterioare, cu documentele care l-au insotit, cu toate componentele si cu toate etichetele atasate.

7.8.5.3. In cazul in care Bunurile au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.

7.8.5.4. In cazul in care au fost comandate si livrate Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

7.8.5.5. In cazul in care au fost comandate si livrate Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator.

7.8.5.6. In cazul in care au fost comandate si livrate Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

7.8.6. Bunurile ce constituie un kit/set trebuie returnate ca un kit/set.

7.8.7. In cazul retragerii din Contract a Clientului/Membrului, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului conform art. 7.8.1. si 7.8.3. Returnarea se face folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina Clientului plata de comisioane in urma rambursarii.

8. Frauda

8.1. , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu solicita Clientilor sau Membrilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

8.3. , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL.

8.4. Clientul sau Membrul va informa , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.5. , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului aferent acestei adrese de e-mail.

8.6. Comunicarile realizate de catre , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.7. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL. , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL catre Membru / Client.

8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre , A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Membrul/Clientul sau orice tert o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea acestora.

9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, conform detaliilor de contact la hello@liquid.ro astfel incat A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.3. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu garanteaza Membrului sau Clientului acces pe Site sau la Serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral Continutul, de a reproduce partial sau integral Continutul, de a copia sau de a exploata orice Continut in orice alta maniera sau de a transfera vreunui tert orice Continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL.

9.4. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din Continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

9.5. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

9.6. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

9.6.1. Serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului

9.6.2. Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

9.6.3. Bunurile/Serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul Serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului

9.7. In limita prevederilor prezentelor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre Client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Siteului.

9.8. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Membrul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

9.9. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Membrul/Cumparatorul accepta in mod expres si neechivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii Continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

9.10. Ulterior crearii Contului, utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

9.11. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, acestia fiind opozabili Clientilor/Membrilor/Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

10. Forta majora

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui Contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia dintre obligatiile care ii incumba in baza Contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte Parti producerea evenimentului in termen de 3 (trei) zile si sa documenteze in mod corespunzator evenimentul de forta majora, prin prezentarea unui certificat de forta majora emis de autoritatile competente, precum si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor acestuia

10.3. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si Conditii".

11.2. Orice disputa cu referire la prezentul Document care ar putea sa apara intre Membru/Client si A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila in termen de 15 (cincisprezece) zile, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile.

11.3. Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL ofera Membrului/Clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune . In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL: ODR.

11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.5. Prezentul Document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Dispozitii finale

12.1. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/Serviciului precum si orice Continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Site-ului.

12.3. A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

13. Contact si alte informatii

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL, va rugam sa ne contactati la hello@liquid.ro

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.liquid.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea societatii A&A DISTRIBRANDS PARTNER SRL.

DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru mai multe informatii in ceea ce priveste politica de cookie-uri te rugam sa accesezi Politica de cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.