Din cea mai veche zona viticola din Dobrogea provine si vinul Caii de la Letea. Zana dealurile Saracii si ale Niculitelului are radacini bine fixate in negura timpului si vinurile produse au fost mereu apreciate si laudate. Strugurii de aici se bucura de conditii speciale multumita influentelor climatice avand in vecinatate atat paduri intinse cat si Rezervatia Biosfera Delta Dunarii. Numele si logo-ul reprezinta un simbol al libertatii, al relatiei stranse cu natura, un simbol pentru naturalete si frumusete, avand Caii de la Letea ca sursa de inspiratie. Crama reuseste sa imbine cu brio ultimele tehnologii manuite de experti cu metodele si retetele clasice. Acest Vin Rosu Sarica Niculitel Caii de la Letea Cupaj prezinta rezultatul dintre asocierea unui Cabernet Sauvignon puternic si taninos cu o Feteasca Neagra catifelata. Dupa 1 an de maturare in baric se obtine un cupaj rosu rubiniu cu un gust complex si echilibrat de prune uscate, cirese amare, ciocolata, fructe de padure negre, tabac si condimente. Se recomanda a se consuma la o temperatura de 16-18 grade Celsius alaturi de carne rosie la cuptor, branzeturi maturate si deserturi cu ciocolata neagra