Aparatoarea vinului Transilvanean Crama liliac pastreaza traditia locala si investeste in potentialul viticol al zonei valorificand si bagajul cultural al acesteia. Strugurii din Podgoriile Lechinta si Batos sunt atent ingrijiti, slectionati si culesi manual astfel incat sa se poata obtine vinuri de mai inalta calitate si care sa exprime in acelasi timp si legendetele si tainele Transilvaniei. Fiecare sticla de Vin Liliac contine si reprezinta angajamentul, atentia, pasiunea, comuniunea cu spiritualitatea, cu pamantul si clima transilvaneana. Cu 1 medalie de aur Vinul Liliac Private Selection Sauvignon Blanc este unul dintre produsele care au contribuit la dezvoltarea brandului atat la nivel international cat si national. De culoare aurie acest vin obtinut din 100% Sauvignon Blanc pune in evidenta armonia gustului ce imbina arome intense de flori, fructe exotice si o nota fina de fum. Aromele lemnoase, de vanilie isi fac si ele simtita prezenta si provin din maturarea, care a durat 9 luni, in butoaie de stejar transilvanean. Este recomandat a se servi la temperatura de 10 grade Celsius alaturi de carne alba, peste, fructe de mare, branzeturi si deserturi. Cu jovialitate, te invitam sa savurezi un pahar de Vin Liliac si sa descoperi povestea si caracterul acestuia.