Where is made
In Europa, băuturile spirtoase tradiționale sunt clasificate într-una din cele 46 de categorii definite și se conformează practicilor tradiționale și precise. In afară de categoriile internaționale de brandy, gin, lichior, rom, vodka sau whisky, au fost produse în Europa un număr mare de băuturi spirtoase, cum ar fi de fructe, cidru, aquavit, pastis, anis, sambuca sau advocat. Ele reprezintă complexitatea sectorului european de băuturi spirtoase, al cărui succes își are rădăcinile în tradiția și sistemele de producție calitativă.
How is made
Băuturile spirtoase sunt produsul băuturilor fermentate distilate, precum vinul și berea. Deci, dacă distilați vinul și berea, veți obține respectiv brandy și whisky. Există trei etape principale ale producției de spirit: fermentație, distilare și post-distilare.
Fact
Termenul „spirite” se poate referi la o mulțime de lucruri: lucrurile pe care nu trebuie să le pierzi în perioadele grele. Fiintele cu care negociați după ce v-ați mutat accidental într-o casă bântuită. Și, da, sticle de alcool care alimentează energia.