Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Cognac

Where is made

Este obținut din struguri albi crescuți în regiunea Charante din Franța și poartă numele orașului Cognac din regiunea franceză Charante. Cognacul este uneori numit „vin ars” (din cuvântul olandez brandewijn, deoarece vinul este supus unei încălziri duble).

How is made

Pentru ca un brandy să poată fi numit Cognac, acesta trebuie să fie obținut din soiuri de struguri specificate cultivate în AOC (majoritatea Ugni Blanc, cu porții mici de Colombard și Folle Blanche permise), dublu- și în vârstă de cel puțin doi ani în butoaie de stejar Limousin sau Tronçais.

Fact

Brandy este făcut peste tot în lume, dar numai brandy-ul făcut în regiunea Cognac din Franța și sub cele mai stricte orientări, poate fi denumit „Cognac”.

23 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.