Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!
Listate toate produsele

Prosecco

Prosecco vine din nord-estul Italiei, deși regiunea sa este o regiune mică din Veneto, numită Conegliano Valdobbiadene. În timp ce consumatorii îl echivalează adesea cu frizuri de calitate comercială disponibile pe scară largă, accesul la cele mai bune vinuri spumante din Italia este în creștere. Mulți comercianți vând acum Prosecco pentru orice ocazie, de la îmbutelierea pregătită pentru petreceri, până la însoțitori pentru o masă fină. Tehnicile de producție continuă să se îmbunătățească, iar pofta de experimentare crește. Rezultatul este bule mai bune și niveluri reduse de zahăr care prezintă terorismul, calitatea și stilul. Într-adevăr, lumea Prosecco are multe de explorat pentru curiosul iubitor de vin.

4 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.