Avincis este un loc de poveste unde istoria, traditiite, simplitatea se intalnesc si creeaza o armonie perfecta cu tehnologia moderna, arhitectura futurista si complexitatea. Avincis este un loc de cumpana unde parca timpul se opreste cat sa ne permita sa aruncam o privire in trecut prin Vila Dobrusa dar si o privire spre viitor prin Crama Avincis. Vinul Avincis foloseste echipamente, tehnici si tehnologii moderne pentru producerea de vinuri memorabile. Cu toate acestea, cel mai important atuu raman strugurii, cel mai bun fruct al terroir-ului de Dragasani. Crama Avincis vrea sa aduca Romania inapoi pe harta internationala a vinurilor si mizeaza pe soiuri romanesti precum Cramposia Selectionata, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Regala, Feteasca Alba, Negru de Dragasani, Novac și Feteasca Neagra. Vinul rosu Avincis Negru De Dragasani pune sub lumina reflectoarelor soiul unic de struguri din zona Dragasni. Soiul Negru de Dragasani a rezultat in urma incrucisarii dintre Negru Vartos si un soi necunoscut, posibil Saperavi sau Babeasca Neagra. De culoare violet inchis, Acest Vin Rosu Sec Avincis Negru de Dragasani are un gust catifelar si intens fructat cu note de cirese, completat de o nota de piper proaspat. Se recomanda a se consuma la o temperatura de 17°C alaturi de carnea rosie in sos de vin..