Avincis este un loc de poveste unde istoria, traditiite, simplitatea se intalnesc si creeaza o armonie perfecta cu tehnologia moderna, arhitectura futurista si complexitatea. Avincis este un loc de cumpana unde parca timpul se opreste cat sa ne permita sa aruncam o privire in trecut prin Vila Dobrusa dar si o privire spre viitor prin Crama Avincis. Vinul Avincis foloseste echipamente, tehnici si tehnologii moderne pentru producerea de vinuri memorabile. Cu toate acestea, cel mai important atuu raman strugurii, cel mai bun fruct al terroir-ului de Dragasani. Crama Avincis vrea sa aduca Romania inapoi pe harta internationala a vinurilor si mizeaza pe soiuri romanesti precum Cramposia Selectionata, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Regala, Feteasca Alba, Negru de Dragasani, Novac și Feteasca Neagra. Vinul Spumant Avincis Metoda Traditionala este un blend intre 75% Cramposie Selectionata si 25% Pinot Noir. De culoare galben descihs acest Vin Spumant Avincis Metoda Traditionala are un gust generos si intens floral-fructat cu o mineralitate pronuntata . Se recomanda a se consuma la o temperatura de 7°C alaturi de aperitive si fructe de mare.