Aparatoarea vinului Transilvanean Crama liliac pastreaza traditia locala si investeste in potentialul viticol al zonei valorificand si bagajul cultural al acesteia. Strugurii din Podgoriile Lechinta si Batos sunt atent ingrijiti, slectionati si culesi manual astfel incat sa se poata obtine vinuri de mai inalta calitate si care sa exprime in acelasi timp si legendetele si tainele Transilvaniei. Fiecare sticla de Vin Liliac contine si reprezinta angajamentul, atentia, pasiunea, comuniunea cu spiritualitatea, cu pamantul si clima transilvaneana. Cu 2 medalii de argint si 3 de aur Vinul Liliac Private Selection Pinot Noir este unul dintre produsele care au contribuit mult la dezvoltarea brandului atat la nivel international cat si national. De culoare rosu rubin acest vin obtinut din 100% Pinot Noir pune in evidenta armonia gustului ce imbina arome intense de cirese, prune, fructe de padure si o nota fina de lemn. Aromele lemnoase provin din maturarea, care a durat 8 luni, in butoaie de stejar transilvanean. Este recomandat a se servi la temperatura de 16 grade Celsius alaturi de carne rosie la gratar cu legume. Cu jovialitate, te invitam sa savurezi un pahar de Vin Liliac si sa descoperi povestea si caracterul acestuia.