Avincis este un loc de poveste unde istoria, traditiite, simplitatea se intalnesc si creeaza o armonie perfecta cu tehnologia moderna, arhitectura futurista si complexitatea. Avincis este un loc de cumpana unde parca timpul se opreste cat sa ne permita sa aruncam o privire in trecut prin Vila Dobrusa dar si o privire spre viitor prin Crama Avincis. Vinul Avincis foloseste echipamente, tehnici si tehnologii moderne pentru producerea de vinuri memorabile. Cu toate acestea, cel mai important atuu raman strugurii, cel mai bun fruct al terroir-ului de Dragasani. Crama Avincis vrea sa aduca Romania inapoi pe harta internationala a vinurilor si mizeaza pe soiuri romanesti precum Cramposia Selectionata, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Regala, Feteasca Alba, Negru de Dragasani, Novac și Feteasca Neagra. Vinul rosu Avincis Cuvee Grandiflora este un cupaj intre 50% Cabernet Souvignon, 30% Merlot si 20% Negru de Dragasani. Jumatate din acest blend este maturat in butoaie frantuzesti noi din stejar timp de 16 luni. De culoare rubiniu inchis, acest Vin Rosu Sec Avincis Cuvee Glandiflora: Merlot & Cabernet Sauvignon & Negru de Dragasani are un gust bogat si intens fructat, completat de o nota de cafea proaspat prajita. Se recomanda a se consuma la o temperatura de 18°C alaturi de carnea de vita la gratar.