Avincis este un loc de poveste unde istoria, traditiite, simplitatea se intalnesc si creeaza o armonie perfecta cu tehnologia moderna, arhitectura futurista si complexitatea. Avincis este un loc de cumpana unde parca timpul se opreste cat sa ne permita sa aruncam o privire in trecut prin Vila Dobrusa dar si o privire spre viitor prin Crama Avincis. Vinul Avincis foloseste echipamente, tehnici si tehnologii moderne pentru producerea de vinuri memorabile. Cu toate acestea, cel mai important atuu raman strugurii, cel mai bun fruct al terroir-ului de Dragasani. Crama Avincis vrea sa aduca Romania inapoi pe harta internationala a vinurilor si mizeaza pe soiuri romanesti precum Cramposia Selectionata, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Regala, Feteasca Alba, Negru de Dragasani, Novac și Feteasca Neagra. Alb Avincis Feteasca Regala & Pinot Gris este un blend intre 70% Feteasca Regala si 30% Pinot Gris. 40% din Feteasca Regala este maturata in baricuri de stejar timp de 6 luni iar partea ramasa de 30% in cisterne de inox cu batonaj periodic. De culoare auriu stralucitor acest Vin Alb Avincis Feteasca Regala & Pinot Gris are un gust generos si intens fructat, conturat in jurul aromelor de piersica si para. Se recomanda a se consuma la o temperatura de 9°C alaturi de carnea de pui, ciuperci, somon sau placinte de fructe.