Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Disponibilitate

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Vin rosu

O calitate majoră a multor vinuri roșii este caracteristica și corpul său tanic. Taninele, un tip de moleculă pe care vinul îl împărtășește cu ceaiul și ciocolata neagră, tind să facă gura să se simtă uscată, adăugând în același timp complexitate aromei. Trucul pentru asocierea alimentelor cu o concentrație mai mare de tanini este să servești cu ceva bogat în grăsimi sau sare. Acest lucru va completa aromele mai îndrăznețe ale vinului și va echilibra bucatica uscată. Corpul unui vin descrie greutatea acestuia în gură. Este puternic sau jucăuș? Se simte delicat sau îndrăzneț? Super toscani și Cabernet Sauvignons din California sunt, în general, considerați roșii cu corp complet. Merlot și Chianti sunt de obicei corporale, în timp ce ceva precum un Beaujolais este considerat ușor. O regulă bună pentru asocierea mâncării cu vinul este perechea de vinuri ușoare cu corp, cu mese mai ușoare, precum puiul prăjit și fructele de mare. Împerechează vinurile cu trup complet, cu mese mai grele precum friptura și pastele. În timp ce cumpărați vinurile noastre, asigurați-vă că verificați pictogramele din secțiunea „Goes Well With” pentru câteva indicii despre pereche.

99 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.