Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Listate toate produsele

American Whiskey

America este unul dintre cei mai mari producători de whisky din lume și există numeroase tipuri diferite, fiecare având propriile ingrediente unice sau metode de producție. Cele șase categorii diferite sunt bourbon, Tennessee, secară, porumb, grâu și whisky amestecat. Whisky-ul a fost introdus în America de către imigranții și pionierii care au trecut pe continent din Scoția și Irlanda în anii 1700. Acești coloniști au fost obligați să folosească diferite materii prime pentru a-și produce whisky-ul datorită condițiilor climatice și solului diferite. Aceasta a inclus amestecarea diferitelor boabe împreună în timpul procesului de mashing, în funcție de ceea ce era disponibil. De-a lungul timpului, aceste rețete diferite de amestecuri de cereale au evoluat astfel încât, în prezent, whisky-ul american are o foarte mică similitudine cu whisky-urile scoțiene sau irlandeze.

20 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.