Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Listate toate produsele

Whisky

Where is made

Stilurile produse seamănă cu cele făcute în Irlanda, Scoția și Statele Unite: stiluri de tip single malts, amestecuri, grâu și bourbon. Nu există o ortografie standard a whisky-urilor germane distileriile folosind atât „whisky” cât și „whiskey”. În 2008, în Germania au existat 23 de distilerii producătoare de whisky.

How is made

Whisky-ul sau whiskey-ul este un tip de băutură alcoolică distilată obținută din bezea fermentată. Diferite boabe sunt utilizate pentru diferite soiuri, inclusiv orz, porumb, secară și grâu. Whisky-ul este de obicei îmbătrânit în butoaie din lemn, în general din stejar alb carbonizat.

Fact

Whisky - prietenul și confidentul nostru în fiecare weekend, uneori mai des decât atât. Nu contează dacă ești fericit sau trist, whisky-ul este o băutură pentru fiecare dispoziție.

113 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.