Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Cantitate

Tip

Tip bautura

Pret

Tip produs

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Vodka aromata

Când a început distilarea comercială, în secolele al XIV-lea și al XV-lea, tehnologia inițială a fost în mod evident brută, iar distilatorii nu aveau capacitatea de a purifica spiritul, de unde și necesitatea adăugării de ierburi și mirodenii pentru a masca impuritățile neplăcute. În zilele noastre, o mare varietate de arome sunt folosite în producția de vodcă, inclusiv hrean, cafea, espresso și chiar marmeladă. Cu palatele moderne mult mai dulci decât în anii precedenți, au apărut o serie de lichioruri pe bază de vodcă, cu arome dulci și lipicioase. Modă. Vodka Toffee este foarte preferată, branduri precum Thunder Toffee și Toffoc sunt cunoscute în întreaga lume, mai ales ca parte a culturii Après-ski.

38 produse
-32%
94.23 lei  138.58 lei 
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.