Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Cantitate

Tip

Tip bautura

Pret

Tip produs

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Vodka

Where is made

Vodka (poloneză: wódka [ˈvutka], rusă: водка [ˈvotkə]) este o băutură alcoolică distilată clară, cu diferite soiuri originare din Polonia și Rusia. Este compus în principal din apă și etanol, dar uneori cu urme de impurități și arome.

How is made

Vodka poate fi distilată din orice materie vegetală bogată în amidon sau zahăr; cea mai mare parte din vodka este produsă din cereale precum sorg, porumb, secară sau grâu. ... Unele vodka sunt obținute din cartofi, melasă, soia, struguri, orez, sfeclă de zahăr și uneori chiar subproduse de rafinare a uleiului sau prelucrarea pulpei de lemn.

Fact

Originea „vodka” provine de la cuvântul rusesc „vodă”, care înseamnă apă.

55 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.