Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Vin rose

Vinul roz întinde fericit spațiul de culori dintre vinul roșu și cel alb, într-un fel, rozul este mai mult ca o stare de spirit. Rosé se creeaza atunci când cojile de struguri roșii ating vinul doar pentru o perioadă scurtă de timp. În cazul în care unele vinuri roșii fermentează săptămâni întregi cu coji de struguri roșii, vinurile roze sunt pătate roșu doar pentru câteva ore. Vinificatorul are un control complet asupra culorii vinului și îndepărtează pielea de struguri roșii (sursa pigmentului roșu) atunci când vinul atinge culoarea perfectă. După cum vă puteți imagina, aproape orice strugure de vin roșu (de la Cabernet Sauvignon la Syrah) poate fi utilizat pentru a face vin rosé, cu toate acestea, există mai multe stiluri comune și struguri care sunt preferați pentru rosé.

18 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.