Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Vin alb

Există opțiuni aparent nesfârșite atunci când alegi un vin alb pe care să îl sorbi. Căutați un vin alb uscat sau unul care se apleacă spre partea mai dulce? Îl preferi pe unul care se potrivește bine cu somonul sau merge perfect cu un pui prăjit? Căutați o sticlă pe care o puteți salva pentru o ocazie specială sau una pentru a fi sorbită acum? Oricare ar fi preferințele tale, există cu siguranță un vin alb care se potrivește gustului tău - fiecare variază în funcție de aciditate, corp, culoare și aromă. Deci, de unde știi care să aleagă? Pe o parte a spectrului puteți experimenta un Chardonnay cu corpuri pline de aciditate medie, care exprimă arome de stejar și buttery, iar pe celălalt capăt se bucură de un Pinot Grigio cu aciditate înaltă, cu pepene galben, măr verde și arome florale. Suntem aici pentru a descompune elementele de bază, astfel încât să puteți descifra cu ușurință ce vin alb ar trebui să cumpărați.

59 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.