Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Low And Alcohol Free Spirits

Where is made

Băuturile distilate cu alcool scăzut și fără alcool sunt aici pentru mintea conștientă. Indiferent dacă conduci, te aștepți sau vrei doar să fii mai conștient de sănătate, aceasta este opțiunea pentru tine.

How is made

O băutură fără alcool sau nealcoolică, cunoscută și sub denumirea de băutură temperamentală, este o versiune a unei băuturi alcoolice făcute fără alcool sau cu alcoolul eliminat sau redus la aproape zero. Acestea pot lua forma unei băuturi mixte nealcoolice (o „băutură virgină”), a unei bere nealcoolice („aproape de bere”) și „a batjocuri” și sunt disponibile pe scară largă acolo unde se vând băuturi alcoolice.

Fact

Băuturile alcoolice zero, berea și vinul pot fi de ajutor. Si cu siguranta sunt mai potrivite , decat sa bei apa.

14 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.