Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!
Listate toate produsele

Schnapps

Schnapps este o băutură alcoolică foarte renumită care intră în categoria băuturilor distilate. Schnapps este practic un cuvânt englezesc și diverse versiuni diferite ale acestei băuturi sunt disponibile în întreaga lume. Cea mai populară este rețeta germană Schnapps care se referă la orice băutură alcoolică puternică care conține cel puțin 32% ABV. Spre deosebire de aceste băuturi alcoolice, schnapps-urile americane sunt aromate cu fructe, ierburi și mirodenii și sunt considerate lichide adevărate. În aparență, băutura germană este limpede, fără nicio culoare. Parfumul schnaps-ului german este destul de fructat, deoarece este distilat din sucul proaspăt presat de fructe. În timp ce îmbuteliați băutura nu se adaugă zahăr și în acest moment există aproximativ 40% ABV. În majoritatea țărilor de limbă germană, precum Austria și Elveția, multe spirite germane sunt incluse în categoria schnapps. Aceste băuturi sunt cunoscute sub denumirea de „Obstlers”. Schnapps-urile americane se bazează, de obicei, pe băuturi spirtoase amestecate cu arome de fructe. Spre deosebire de băutura germană, zahărul este adăugat în timp ce îmbutelia băutura americană. Este de obicei un lichid neted, asemănător cu siropul. Conținutul de alcool este cuprins între 15% -50% ABV.

2 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.