Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!
Listate toate produsele

Sambuca

Știați că boabele de cafea, precum și ritualul de flambare datează dintr-o legendă din Italia, conform căreia trei muște au fost atrase de mirosul dulce al Sambuca și au deranjat o bătrână și familia ei când beau Sambuca? Sambuca a fost aprinsă înainte de a bea, astfel încât acest lucru să nu se mai întâmple, iar muștele au fost prăjite ca urmare. De asemenea, interesant: așa-numitul „efect louche” oferă informații despre conținutul de anason al spiritului. Aceasta se întâmplă dacă Sambuca este răcit cu gheață sau diluată cu apă. Cu cât spiritul este mai tulbure, cu o rație de amestec specifică, cu atât conținutul de anason este mai mare.

4 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.