Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Aperitiv si Digestiv

La fel ca aperitivele, istoria digestivelor se întoarce de secole. Utilizate inițial ca leacuri pentru orice afecțiune imaginabilă, digestivii și-au croit în cele din urmă drumul de la farmacie la masa de cină în secolul al XVIII-lea. Ierbele, condimentele și alte plante folosite pentru a face multe digestive au fost gândite pentru a ușura stomacul și a ajuta alimentele să digere. Multe mărci disponibile astăzi păstrează dovezi ale originii lor medicinale cu profiluri aromate amare, pe bază de plante, care pot aminti unele dintre remediile la rece din copilărie.

58 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.