Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!

Brand

Tip bautura

Pret

Tara de origine

Culoare bautura

Prezentare

Volum (L)

Concentratie alcool

Origine

Listate toate produsele

Gin

Where is made

Ginul a fost inventat în orașul sudic italian Salerno, în secolul al XII-lea, unde primele urme de distilat de vin cu ierburi infuzate sunt menționate în Compendium Salernitanum al Schola Medica Salernitana. Școala era o sursă importantă de cunoștințe medicale pentru Europa de Vest la acea vreme și ginul era adesea numit „aqua vita” (apa vieții). Gin și-a început viața ca lichior medicinal și călugării din Italia au fost urmăriți rapid de alți călugări și alchimiști din întreaga Europă, în special din sudul Franței, Flandra și Olanda - unde ginul este adesea cred că a fost inventat incorect, pentru a furniza acvata din struguri de distilare și boabe. A devenit apoi un obiect de comerț în industria băuturilor spirtoase. Gin a apărut în Anglia după introducerea jeneverului, un lichior olandez și belgian care inițial fusese un medicament. Deși această dezvoltare a avut loc încă de la începutul secolului al XVII-lea, ginul a devenit larg răspândit după Revoluția glorioasă din 1688, condusă de William of Orange, și restricțiile ulterioare de import asupra brandy-ului francez.

How is made

Ginul distilat este produs exclusiv prin redistilarea etanolului de origine agricolă, cu o rezistență inițială de 96% ABV (azeotropul apei și etanolului) în zmeura utilizate în mod tradițional pentru gin, în prezența fructelor de ienupăr și a altor botanice naturale, cu condiția ca ienupărul sa fie gustul predominant.

Fact

Numele gin este o formă scurtată a cuvântului englez mai vechi, legat de cuvântul francez genièvre și de cuvântul olandez jenever. Toate în cele din urmă derivă de la juniperus, latina pentru ienupăr.

13 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.