Mai ai 250 lei pana beneficiezi de Livrare Gratuita!
Listate toate produsele

Cava

Vinul este obținut în mod tradițional din struguri locali (ilustrat mai sus) - Xarel-lo, Macabeo și Parellada. Însă acum câteva cava au Chardonnay în ele, în timp ce unele includ Garnacha (Grenache) sau Monastrell (Mourvèdre), și Trepat și Pinot Noir sunt permise pentru roze. Juve y Camps face o cava roz excelentă, care este 100% Pinot Noir. Cava are multe în comun cu Champagne: metoda de a face vinul, cu o a doua fermentare în sticlă pentru a produce fizz; frumusețea acelui vin, pe care, după cum scria dramaturgul George Farquhar, „împușcă și stârnește în pahar”; și asociațiile fericite pe care le provoacă aceste bule efervescente cu bucurie. Cu toate acestea, acest vin spumant spaniol este neglijat pe nedrept de băutorii discernanți într-un mod în care Champagne nu a fost niciodată.

4 produse
DOAR PRODUSE ORIGINALE

Fiecare lot de produse importat este validat privind originalitatea de catre ANAF. Dupa confirmarea originalitatii, se emite timbru fiscal, ce se aplica pe fiecare sticla.

PRODUSE IMPORTATE

Facem parte dintr-un grup de firme ce sunt importatori direct din Uniunea Europeana, cu plata tuturor accizelor si taxelor conform legislatiei in vigoare.

RETUR GRATUIT

Retur rapid si usor - 100 zile. Politica clara, transparenta si "customer oriented" pentru un retur gandit sa ne imprieteneasca.

Ai peste 18 ani?

DA NU

Acest site comercializeaza bauturi alcoolice. Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a accesa acest site.